Peringatan

Salam,

Antara tujuan aku sediakan blog khusus ni adalah untuk mengumpulkan para SH yang berfikiran positif. Walaupun aku tidak melabur dan aku sendiri tidak berapa yakin dengan dana ini, aku harap kau orang berbincang dan berkongsi lah dengan aman. Umur dah tua. Anonymous macamana pun kau, kau tak malu ke pada diri sendiri duk tulis meraban macam budak kena sindrom down? Kalau nak meroyan sangat, meh aku tolong daftarkan ke wad gila.

Linking

Tolong jangan link blog ini ke URL lain. Maksudnya: Jangan post link ke blog lain atau forum ehem-ehem di blog ini. Kalau kau orang rasa blog ini tidak berfaedah, boleh buat pungutan suara dan bagitau aku dan aku dengan rela boleh deactivate saja blog ni.

Politik

Kalau nak berpolitik, sila ke blog Papa Gomo kaki fitnah yang bangang dan sawan tahap 14 petala langit atau ke blog Tukar Tiub yang duk gelak KAH KAH KAH memanjang tu. Sini bukan tempat khas berbincang pasal politik. Ringan tu boleh la sikit-sikit, tade hal.

Jelas kan? Nak aku laung guna hailer 40 inci? ;-)